yok klik klik

05 March 2013

Surprise konon

Assalammualaikum


Semalam 4 mac genaplah umur aku 23 tahun.
ni kira dah sesuai sangat untuk kawen ni. hahaha !
kepada yang wish birthday dekat twitter, facebook, bbm, whatsapp, text
terima kasih banyak-banyak !
kerana ucapan anda semua saya berasa sangat ceria. ecehh !

SEMUA kengkawan dah wish, tapi boleh housemates aku buat bodoh je
konon2 nak buat lupa lettew. haha. taktik korang boleh dihidu !
aku dah agak, mesti diorg akan wish pukul 12 malam sebelum 5 mac.
memasing bajet nak buat suprise konon
sebelum pukul 12 tu, aku dah masuk bilik buat2 tido :D

tepat pukul 12.00
lampu ditutup *konon2 blackout* haha !
"happy birthday to you, 
happy birthday to you,
happy birthday to yanaaaaaa,
happy birthday to you"
aku atas katil keraskan badan je, yela berlakon tido kan.
3, 4 kali diorang ulang nyanyi kat luar bilik
dah lah nyanyi macam nak bagi satu blok dengar !
diorang bajet nak berhenti nyanyi sampai aku keluar bilik.
sampai kesudah, aku baring je tak gerak2. hahaha !

eyhh ! tak puas hati lagi tu.
diorang masuk bilik, sambung nyanyi lagi
3,4 kali jugak. aku still keraskan badan
padahal dah gelak terkekek-kekek bawah bantal. hahahah !
*dalam nada berbisik*
che nor : wehh, takkan dia tak dengar kott
farrah : kite nyanyi lagi sampai dia bangun
yang lain : muka dah awkward malu, nyanyi utk org tido :D
sampai diorang rasa malu sangat nak nyanyi lagi. haha
terus stop, pastu keluar. haha
rasakan korang !
anati n lisa : wehh yana sentap kot kita lambat wish
reen : ehh tak mungkin lah. tp awl plak dia tidur -.-
yang lain : moody kot gaduh dgn bf
reen : jom kita buat note tampal kat mana2, esok bangun mesti dia baca

time ni lah, aku dengar ade orang keluar masuk bilik
*berbisik*
che nor: awak, awk, soletape awk mana ?  nak sikit, nak sikit
mida: ni.. nii
farrah : shhhh, diam diam
kak farrah : kikikiki *gelak kecil. haha
time ni lah aku dah tak tahan keraskan badan lagi
aku bangun........ HAAAAAA !!!!!! 
arghhhhhhhhhh ! 
*farrah n kak farrah terkejut, tengah gigih lekat note kat drawer. haha 

sweet sangat korang ! :*

diorang cakap, diorang malu sebab aku tak bagi respond time diorang nyanyi
dok ulang nyanyi 3,4 kali jerit kuat2, aku still berlakon tido
sampai diorang ckp "yana ni tido apa sampai tak dengar, dah  lah nyanyi 
boleh satu blok dengar ni -.-"
sampai ade jiran ikot nyanyi sama, sumpah kuat diorang bernyanyi !
hahahaha ! rasakan korang, nak kenakan aku konon !
kita tengok sapa surprise sapa. hahaha !
malu kan ? malu kan ? :D

thanks sebab lambat wish n surprise tak menjadi tu. haha !
sayang korang sangat2 !

5 comments:

my sweet azza said...

alah....sweet nye...
jelous tau..heheh

Al Kisah said...

happy belated birthday.. muda lagi.. baru 23..semoga success..

jeely jelly said...

@my sweet azza
hahaha kaunak jeles apanya. kiki:)

jeely jelly said...

@Al Kisah
terima kasih :) hahah, mmg sentiasa muda pun. haha !

Nurul Ain Zulkarnaind said...

salam kenalan ye