yok klik klik

08 November 2012

okay saya stress

Assalammualaikum

Minggu yang stress, macam nak pecah kepala otak aku. 
isnin ada test mandarin, 
selasa submit assignment yang sampai 30 pages,
rabu ada quiz bisnes communication.
khamis buat assignment n study untuk test esoknye,
jumaat test negotiation.
aku ni stress dah sampai tahap malas nak pergi semua class !

ni satu lagi benda yang buat aku tertanya-tanya.
janganlah aku rapat dengan orang tu, orang ni jeles.
pastu aku rapat dengan orang ni, orang tu plak jeles -.-
aku kan peramah, semua orang aku layan.
lagi-lagi kawan2, memang aku layan sama rata.
senang kata, aku sayang korang semua lah.
*mohon jangan menyesal kawan dengan aku. kahkah !

ada sorang membe aku cakap,
"kalau personaliti kau menarik, insyaallah sampai bila-bila orang tengok kau menarik" :)


7 comments:

kura said...

no! no! no stresssss. wahaha

Al Kisah said...

anda stress.. p rest dulu..

Cik Pensil said...

keh , keh :D

jangan stess2 sangat , nanti tak comel :D

Ku Syida said...

Katakan tidak pada stress! hahaha...

drzirakudo said...

sye stress gak!! tp da lepas. bru abes mid sem exam. hehe

محمد رازيق said...

harungi dengan penuh sabar. liku-liku perjuangan. hehe. tq singgah blog, free2 mai lagi :) mai jmput bc: http://mrazqi88.blogspot.com/2012/11/terjemah.html

Yousof said...

Pandailah² handle stress yang sentiasa ada tu wokey!


Kalau personaliti kau baik, insyaallah sampai bila-bila orang tengok kau baik. ;)