yok klik klik

10 June 2011

1st GA RIENA & IBU

assalammualaikum...





cam bese, dah sedap buat pekasam baru nak join :)
okay, GA nie dianjurkan oleh kak ieda.
sape nak join klik sini.

akak soh teke besday riena berape hb ae ??
hmmm...
11 JUN kott.. hehe.. men blasah je nie :)



tarikh tutup
30 jun 2011


insan bertuah yang di tag :)

aku tak kire ! kau kene join jugak.. grr.. :)


tak sempat join contest bff tu kan ? ape kate join nie :)


p/s:lame tak update.. mood hilang. HAHA


08 June 2011

contest friends forever

assalammualaikum

ha ! nak join contest .. dah lame aku wat pekasam contets nie..
hari2 aku ingat, sebab takot terlepas due date.. haha

disuruh dipakse men join oleh cik elisya dak kecik !! haha
dianjurkan oleh shafmechy.. smpai sekarang aku tak tau nak sebut name die camne..
heeee..sori tuan penganjur... berbelit lidah nie haa..
nak join klik sini





jeng jeng jeng..
ini dia gambar kami kami kami :)



REANYS


gambar nie mase raye tahun lepas..
orang lain beraye rumah ke rumah, kitorang beraya ke jusco.. haha !
stress tak dapat duit raye, tu yang baek hati pergi bagi duit raye kat kfc jusco plak :)
pergi jusco makan kfc je ?? haha.. jadi lah..

ouh. kenape ade reanys tu ae ?
sebabnye.
..........................................................Rabiatul
..........................................................Esah
..........................................................Azie
..........................................................Nabila
..........................................................Yana
..........................................................Syafiqah

got it ?? :)
ouhhh... okay2... kitorang tau kitorang kreatif sampai tercipta name tu..
takpe, takpe, tak payah puji2.. haha *nada riak disitu . HAHA !

dari name dah nampak memang kitorang rapat kan?
yes ! kitorang memang bff.. since 3/01/2007 until now
mase 2007 nie form 5, memang sangat sangat sangat rapat.
memang aku tak boleh lupe lah memory tu semua.. :)



nak tag :

tarikh tutup:
19 jun 2011 (11:59 mlm)


mane lah tau kot kot bertuah sangat kan,, boleh menang..
saye nak baju nie tau tuan penganjur.. cardigan nie cantek ! grr ! :)


sponsor hebat dari DropletHouse

p/s: rindu reanys, lame tak jumpe..
siyesly, walaupun ramai kawan2 aku yang baek.. tapi korang yang paling terbaek bg aku.
sayang korang semua.. ingat janji2 kite.. reanys never ends..

05 June 2011

tua tua pun still sweet

assalammualaikum..

lokasi : di tepi pantai
masa : petang petang
keadaan : angin sepoi sepoi bahasa

auucchh !
semalam kan, mase aku tengah dating bergadoh aku nampak lah ade couple nie..
auuuwwww ! so suweeettt.. pakcik dan makcik.
duduk di tepi pantai di atas bangku. sambil angin bertiup sepoi sepoi bahasa..
korang tau diorg wat ape ? haaaa..
diorg melakukan satu adegan yang aku tak sangke..
pehh ! sumpah sweeeeeetttttt !


makcik nie kan.. die suapkan pakcik tu makan..
gune tangan okay.. pehh !!
aku tak pernah nampak pasangan veteran buat macam tu depan mate..
kalau dalam tv lain lah kan.. tak payah cite..
siyes aku tengok kan je.. romantik okay...
dah lah tepi pantai. pehh !
nak tangkap gambar takot.. haha. depan2 aku, naye je nanti..


tapi. kalau semua pasangan veteran macam nie kan bagus..
nie tak, ade yang nak kawen lain lah.. ape lah..
ishh.... pelik betol lah..
lagi2 kalau yang duda tu... korang perasan tak ?
gatal org tua yang dah tak ade pasangan dengan gatal remaja lain...
nie bukan aku pandai2 cakap ae..
dah terjadi depan mata aku sendiri..
isteri die dah lame meninggal dunia..
aku tak tau lah kenapa die macam nak sangat ade bini baru..
aku ckp kat mak aku.. "die tak kesian ke kat bini die yang dah meninggal tu ?"
memang lah tak salah kan nak berbini..
tapi cara die tak kene..
memang nampak sangat lain macam.
ish ! susah lah nak cakap..


tapi..tapi...
pakcik n makcik yang bersuap suap tu..
sumpah sweeettt ! grr
jeles boleh.. haha !