yok klik klik

08 June 2011

contest friends forever

assalammualaikum

ha ! nak join contest .. dah lame aku wat pekasam contets nie..
hari2 aku ingat, sebab takot terlepas due date.. haha

disuruh dipakse men join oleh cik elisya dak kecik !! haha
dianjurkan oleh shafmechy.. smpai sekarang aku tak tau nak sebut name die camne..
heeee..sori tuan penganjur... berbelit lidah nie haa..
nak join klik sini





jeng jeng jeng..
ini dia gambar kami kami kami :)



REANYS


gambar nie mase raye tahun lepas..
orang lain beraye rumah ke rumah, kitorang beraya ke jusco.. haha !
stress tak dapat duit raye, tu yang baek hati pergi bagi duit raye kat kfc jusco plak :)
pergi jusco makan kfc je ?? haha.. jadi lah..

ouh. kenape ade reanys tu ae ?
sebabnye.
..........................................................Rabiatul
..........................................................Esah
..........................................................Azie
..........................................................Nabila
..........................................................Yana
..........................................................Syafiqah

got it ?? :)
ouhhh... okay2... kitorang tau kitorang kreatif sampai tercipta name tu..
takpe, takpe, tak payah puji2.. haha *nada riak disitu . HAHA !

dari name dah nampak memang kitorang rapat kan?
yes ! kitorang memang bff.. since 3/01/2007 until now
mase 2007 nie form 5, memang sangat sangat sangat rapat.
memang aku tak boleh lupe lah memory tu semua.. :)



nak tag :

tarikh tutup:
19 jun 2011 (11:59 mlm)


mane lah tau kot kot bertuah sangat kan,, boleh menang..
saye nak baju nie tau tuan penganjur.. cardigan nie cantek ! grr ! :)


sponsor hebat dari DropletHouse

p/s: rindu reanys, lame tak jumpe..
siyesly, walaupun ramai kawan2 aku yang baek.. tapi korang yang paling terbaek bg aku.
sayang korang semua.. ingat janji2 kite.. reanys never ends..

8 comments:

shafmechy said...

haha..sebut shaf sudah, mechy stand for mechanical..sbb sy bdk mechanical engineering, kitorg gelar 'mechy'..bunyi..shaf-mey-ki...=P

thanks join..gud luk =)

diadiba...!!! said...

yana...
maLAs Lah nk join...
tp...
aku maybe wat entry ttg frenzship kot...
tQ ye...
ajak join...
aku wish ko Luck...
:)

MAPPIAU said...

walaupun dah jadi pekasam sekurang2 rajin la jugak menjoinkan diri okeh hihihihi

anyway good luck eh :)

Suhami Ahmad said...

wah, atok penah memang kategori ni...tapi anjuran blogger len....ha, nantikan kemunculan atok...


larekkkkkkkkkk

kayrul-shah said...

good luck..mujur jadi pekasam...boleh makan lagi...hahhha

YOUsoF said...

Moga REANYS terus lekat dan bahagia...



Tu hati baca entry ni tak terpikir dan kurang rajin nak join, tapi harini ingat nak join sekali dah tutup pulak tarikhnya...

jeely jelly said...

@YOUsoF
haha.. tu lah.. sape soh tangguh2.. kan dah rugi x dpt join :)

faiz said...

jom follow blog saya ni juga jomwayangku.blogspot.com