yok klik klik

09 May 2011

hilang sekejap

assalammualaikum


sori gengs...
aku tak berblogging sangat untuk seminggu nie..
sekarang pun aku ade kat shah alam..
nak settlekan bnda alah semue kat unisel..
sape blogwalking sini, nanti aku pergi blog korang balik ok :)


eyh2.. nie nak cerite sikit..cerite ? ngumpat kot..haha
tadi mase nek ktm,
ade lah sorang perempuan nie..
aku tengokkan je..
gaye macam student..

mule2 die bukak gule2 makan..
tu bese lah kan..
lepas tu, die leh bukak shower gel !
baru beli lah kot, aku tengok kat tangan die ade beg plastik watsons..
aku pelik, asal die nak bukak plastik tutup shower gel dalam ktm yang ramai org nie.
dapat jatuh, tertumpah.. ha ! tak ke naye...
kalau losyen tangan ke, tak pe lah kan.. boleh pakai terus..
nie..die bukak just nak cium bau je,,
adeh ! ape motif die ?
nak tau wangi ke tak ?
kalau tak wangi, leh tukar ? haha

adoii.. macam2 gelagat orang sekarang..
nape lah tak tunggu sampai rumah je kan..
aku bukan nak kutuk ke ape..
just nak cakap..
do a right thing at a right place..
eceh ! omputih plak :)
betol tak ? bukak dalam ktm pun leh mandi ke ????



p/s: kalau sesema , nek bas ekspress kene cover kan..
sebab nak sedut or hembus kene slow2.. haha..





15 comments:

adwafarahin said...

mcm2 manusia pelik skrng
hahah

Ujang9897 said...

biasa la tu..hee

YOUsoF said...

Hehehe.. maybe mase beli barang tu dia tak sempat kot, bf dia dah sebuk kol suruh balik cepat... ;D




Kalau sesema + batuk ber'isi' lagi best bila tengah senyap² jawab exam tiba² meletus.... ;D



semoga cepat settle semua kat sana ok!

Suhami Ahmad said...

hihi..kadang2 kita tak sedar orang dok peratikan kita

difficult easy. said...

hahahaha. boring kot die tu. :P

jeely jelly said...

@adwafarahin
tau xpe.. haha

jeely jelly said...

@Ujang9897
haha.. ape2 j macam tu.

jeely jelly said...

@YOUsoF
haha.. tp beragak lah jugak kalau x sempat .

tau xpe.. dapat plak time tu xde tisu kan.. pehh !! meleleh x hengat !

ok ! x settle pun.. haha.. kene tunggu next sem ..

jeely jelly said...

@Suhami Ahmad
ha.. betol... kite mane tau orang lain pun perhatikan kite...

jeely jelly said...

@difficult easy.
maybe lah.. sebab die pun sorang2 je.. huhu

YOUsoF said...

Hehhe..



Itu sesungguhnya ujian tambahan di musim peperiksaan kan.. ;D




Oh yeke.. Semoga semua lancar dan mantap ok! ;)

chuu said...

kne hati2 r ngn jeely ni., mate tajam hihi :P

ieda said...

hahahah lawak lah dik ..
ader .. memang ada org mcm nie .. salah seorangnya adalah akak .. ekkeke

tapi ..
tapiiiiiiiiiii

akak dah bukak akak beli terus walau bauu x menyenangkan sbb x nak oprg cakap x paham bahasa lak ekkeke :)

nurkaloi said...

hahah sabar jer laa
ntah2 dye saje cover malu coz ade orang duk usya dye kowt hehehe

Anitafasha said...

Die da takde keje ar tu boring dalam ktm. haha..