yok klik klik

24 May 2011

aku cakap, aku buat

assalammualaikum...

dah lah.. aku penat nak tunggu lagi.. haha
(nak tau bace sini)
korang nie.. macam tak caye je aku nak bagi topup 5 hengget..
kalau aku cakap nak bagi,mesti aku buat punye..
ape ? sikit sangat ? tu je aku mampu.. haha
ouh.. maybe orang sekarang dah maju, pakai line , bbm.. huhu
tak maen lah topup2 nie.. aee ? kann ?


okay lah.. aku nak bagi topup RM 5 nie dekat
=
=
=
=
=
kak long ! yeaa !!! harap2 kak long gune topup..huhu
sebab kak long komen paling awal (orang 1st) dan betul tapi tak tepat.. huhu,tp kak long paling layak
yela..yang lain aku soh teke, korang komen je..
ade yang teke tak betul.. huhu
ade yang betul tak tepat dan lambat
grrr.. korang nie...


ha! meh sini aku bagitau..
aku joging sebenarnye dekat
=
=
=
=
=
=
=
=
sekeliling rumah aku..
tepi kiri kanan,depan,belakang.
aku berlari sekeliling rumah.
kawasan tepi rumah aku nie luas.
tak bleh nak amek pic rumah dr atas,
aku tak cukup duit nak beli helikopter lagi.. haha


p/s: aku pun pakai line sebenarnye. tp maxis lah.
tapi line kene bar,tak bayar2.. grr !
so..backup, gune celcom prepaid.. haha

12 comments:

my sweet azza said...

ahahah~
sabo je la..ingat g joging mane la..heheh
ok jgk tu..mula2 tepi umah..nnt dah lame..jauh skt..
tepi jln plk.. :)
bgs2..aku sokong kau dr jauh.. :)

ieda said...

looo jawapan akak salah erkk ..
ehh akak ada jawab ke :))

EZAN IDMA said...

ha jawpn tu la i nak jwb. haha ;p

jeely jelly said...

@my sweet azza
tak bleh blah ayat kau.. sokong dr jauh.. haha..

jeely jelly said...

@ieda
haha.. akak xde jawab pun.. akak bg semangat je.. hehe

jeely jelly said...

@EZAN IDMA
apesal u x jawab ? hahah

cunndaa said...

heheeee..tahniah kaklong...
dapat topup tu, jgn lupe share singgit ngn cunndaa taw...muahahahaa

YOUsoF said...

Waduhh.. Yana, aku nyaris nak jawab belakang rumah.. kalau tak boleh dapat reload rm 2 hengget.. ;P


Neway tahniah pada k. long.


Tak dapat amek pic dari atas, kasi simple draw pn kitorang ok je.. ;D




See backup mesti kena ada rite?!.. Masih Ada Plan B! ;)

jeely jelly said...

@cunndaa
haha. k.long pakau maxis.. x dpt lah nk mengshare nye.. haha..

jeely jelly said...

@YOUsoF
eleh! dah nyaris konon.. haha.. asal x jwb je..

tangan terlamapu berseni sampai nk melukis pun dah x reti.. haha

YOUsoF said...

sebab tu memang rezeki Kak Long... kan²?... hehhe




haha ok² saya paham di situ.. ;P

Suhami Ahmad said...

wah, atok kalah sudah...hihi...tahniah pado pemenang... >_<