yok klik klik

03 May 2011

akhirnye

assalammualaikum

yeahhh !!!
akhirnye !!
setelah sebulan.. *sebulan ke ? yelah kot.. haha.. anggap je lah sebulan..*
aku memerah otak, pergi sane, pergi sini,
dapat jugak akhirnye aku tukar akaun yahoo ke gmail nie..
sebelom nie aku buat asyik tak jadi je.. apehal ntah.. grr -.-
sesape nak ckp aku lambat tukar ke.. ketinggalan zaman ke.. heh.. do i care ?
yang penting lambat2 pun aku dah tukar. korang ?? haha
yeaah !!!
saye sudah berjaye !
gembirenyee !
suke !


before nie..
aku nak bukak blog pun dah malas.
nak blogwalking pun malas.
nak update.. huh ! xde semangat.
tu yang kalau korang perasan aku macam menyepikan diri je.
tapi !
aku kembali dengan semangat baru !
akaun baru ! haha !
yeah !

time kaseh yang dah tolong tu.
YOUsof .. time kaseh selalu jawab n bg support..hehe
kak ieda.. time kaseh bg link.. hehe
n yang lain2.. ramai orang yang aku tanyee nie :)
time kaseh semua !
macam kat grammy award plak.. errk.. -.-


ok ! misi seterusnye..
aku nak follow balik korang sume..
tungguuuuu :)




32 comments:

nurkaloi said...

heheh semangat giler
good

sayangku said...

ptot la sonyap jo...

jom sggh blogshop aku! hahaha
http://craftdanzaza.blogspot.com

ieda said...

yeyeyeyey adik ku dah berjaya !!

jeely jelly said...

@nurkaloi
haha.. dah dpt buat nie.. mmg semangat ! :)

jeely jelly said...

@sayangku
haha.. eyh2.. tu ko yg buat ke? rajin bebenor...

jeely jelly said...

@ieda
yea ! time kaseh kak.. haha

nelly said...

bagus2 ..ada semangat ..
nelly always sokong !
=)

jeely jelly said...

@nelly
haha..tenkiu nelly.. td tu baru follow nelly semula :)

Far8 budak baik said...

yap yap..nell sokong..
aku pun sokong nye...
go jeelyana go..
semangat tak??haha =)

zaza craft said...

ye..aku buat sndiri

Anitafasha said...

Bagusla da berjaya.. =)

nelly said...

maceh ya ^^

udin said...

wahhh.. semangat baru nih.. welkem back.. hehehe..

kakngah said...

aku dah tukar dah.
ikut step kt blog kak kujie.
semudah 1,2,3.

cunndaa said...

tahniah....nnt bileh la ajar akak pulak ye mcm mmn nk tukar ke gmail...

bl tukar ni, follower tak berubah ye dear?

Fathiah Hamim said...

ceh lambat. :P

zacky ~786~ said...

yeah.. semangat tu yg kita mahu kan.. hehe

raihana said...

hehe..bagos lah kalau da ade semangat..
=D

raihana said...

hehe..bagos lah kalau da ade semangat..
=D

Arief Arf said...

tukar email?
hahah.. err.. congrats!

jeely jelly said...

@Far8 budak baik
haha.. dah macam nak g lumba lari plak.. go ! go ! :)

jeely jelly said...

@Anitafasha
rase seronok bile dh berjaye tukar :)

jeely jelly said...

@udin
haha..semangat baru akaun baru :)

jeely jelly said...

@kakngah
saye pun ikot step kak kujie. mule2 x jadi.tp last2 jadi jugak.. hehe

jeely jelly said...

@cunndaa
ok..kak..xde hal lah.. :)
ha.. nanti dashboard jd kosong.. kene lah follow org balik..

jeely jelly said...

@Fathiah Hamim
bair lambat asal selamat.. :p

jeely jelly said...

@zacky ~786~
yeah ! ice lemnon tea 1 ! :)

jeely jelly said...

@raihana
mekaseh.. hehe

jeely jelly said...

@Arief Arf
haha..asal macam pelik ?

HaFizaH aYu said...

dear...ayu tag kmu tuk giveaway...jom join kt cni

http://fiqaliqafashionista.blogspot.com/2011/04/fiqaliqa-fashionista-1st-giveaway.html

Ija AppLe :) said...

nice blog,
da follow :)

YOUsoF said...

SAMA² ;)






Yeah semangat tuan rumah kayu oren dah kembali bersemangat!! Kipidap girl! ;)



SAMA² ;)