yok klik klik

04 April 2011

nak buat dia mengandung ? (bkn entry lucah)


lama tak update, lama tak blogwalking,
lama tak on blog..
haish ! semuanya lama lah !
kenape ? sebabnye...
perasaan malas mengatasi segala-galanye..
sorry kengkawan yang masuk blog nie tapi entry sameee je. -.-

okay ! semalam semalam punya malam nye...
kitorang anak beranak lepak kat luar rumah..
kat rumah aku ni, kucing berbelas ekor !
betol ! tak tipu. tolong lah percaye.
nie baru separuh

abang aku nk reverse kereta, tak perasaan bawah kereta ade si capik.
*si capik..kucing nie tempang sejak dilahirkan, kesian ;(
aku menjerit !
abang long ada kucing tu !!!!!!!!!!!!!!!
lepas tu
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
kucing tu dengar agaknye aku menjerit.
nasib baik dia sempat bangun larikan diri. HAHA !
kalau tak.. errkkk. -.-

ouh ! belum habes reverse lagi nie.
yela, kene berhati2 kan.. kucing berbelas belas ekor tengah bersantai.
aku suruh lah anak sedare aku pergi tengok mane tau kot2 ade lagi kucing2 kat situ.
sekali tu ! ha ! nie mcm nak gugur jantung aku.
aku dengar macam kucing tu meraung. meeoow !!!
aku menjerit lah lagi !
eisya ! tu kucing tu katne ! cepat pegi tengok ! halau halau !
aku takot dia meraung kene lenyek ngan kereta je.
pastu...
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
anak sedare aku cakap
kucing yang tu dia nak buat kucing lagi satu mengandung.
ha ??!!!
HAHAHAHAHAHA.
aku ingat ko kene lenyek.. rupe2 nye ko sedang bercengkerama !
hammpeh !
anak sedare aku tetap halau jugak. kesian kucing tu :)
tapi kucing tu carik port lain bawah meja plak.
akak ipar aku plak yang tengok, dia cakap..
dah lah. kucing tu tak nak dengan kau. pegi je lah cari yang lain..
HAHA ! tak nak, tak nak jugak.. tapi macam nak.
dah dah.. lepas tu aku tak tengok ape jadi.
HAHA !!!



30 comments:

najat said...

haha. KESIAN KAU KN! HAHAH. ape lah. adoi. kau pon satu pergi lah tgk lain kali

ieda said...

haaa tu lahhh lama lagi x update ..kan dah winduu kat akak kekekeke :))

oooo mengandungkannnn ekekkeke sabor jerlahh pandai lahh budak2 skrg nie ..ingat tul2 kena lenyek ngan keter tadi :)

nelly said...

haha ..uad lawaklah ayat !

Mama Gee said...

banyaknyaa tucengggg...

iskk kaco dauh je tuceng tu tgn berasmaradana....tuceng tu pun satu...malulah sket..pi buat jejauh...hehee

Suhami Ahmad said...

ayoyoooo....satu family betul kucing tu...bahagia je atok tgk..umah atok hampir cecah belas2...hehe

my sweet azza said...

terbaik la kau punye entry...
hehehhe~

Along Tapa said...

lama tak bela kucing...tapi nak buat cemana..mak aku semput..huhu

Gorengbaek - Pesan ayah yang terbaik dari ladang

Hangit Habis dah - Korang ingat Dia pakai ke cara "CHEAP SALE" cenggitu??

Kerat Senget - Beberapa perkara tentang blog yang kita taktau...

jomsantaisekejap said...

sy rasa baik yana pi rakam apa yang diorang buat lepas tu pi hantar kat rancangan animal planet.
Yelah, dok asyik tayang cite binatang lain je yang dok...errrr panggil apa tu...sawan? Tawan? kawan?...susah nak sebutlah ...ahakssss...
anyway, sambil cuti2 sambil cuci2 mata...

NICK IRFAN said...

huh! kucing pun ehem2 cari la pot lain ni kat umah awk plak? adoi..

Jeely jelly said...

@najat aku x tgk pun.. HAHA

Jeely jelly said...

@ieda
tu lah pasal.. mengndungkan.. haha..tu yg kitorg sume nk pecah perot ketawe :p

Jeely jelly said...

@nelly hahaha !

Jeely jelly said...

@Mama Gee mama nak sekor ? amek lah.. haha, bkn kacau daun... dh ade depan mate :)

Jeely jelly said...

@Suhami Ahmad oo.. yeke ? kucing2 atok cumil2 x ? :)

Jeely jelly said...

@my sweet azza HAHA ! kucing ko ade cmnie ? :)

Jeely jelly said...

@Along Tapa ooo.. org semput bahaye ngn bulu kucing.

Jeely jelly said...

@jomsantaisekejap meh sini saye sebut.. mengawan.. haha.. cuti cuci mate.. haha.. best gak tu :) ole2 cuti xde ^^ ?

Jeely jelly said...

@NICK IRFAN haha... nanti saye wat tempat khas untuk kucing2 tu :)

nabilah_2908 said...

hehehehe..

biasa sy perhatikan...tiap kali belaku proses bercengkerama tu...si kucing betina..mesti jual mahal..lari2..tk rela...last2 kena gak..tau2 buncit jer perut tu....hahaha..!! :P


jom ke APA KATA HATI pulak ;
BLOG REVIEW : LIFE JOURNEY - DILLA ADY

ctpayong said...

serupa je kita ni kan. kucing lintas jalan tak pandang kiri kanan...kita yang jadi traffic sambilan. tak pasal2 kereta BMW kena tahan....

syukur alhamdulillah selamat seberang jalan.

penat sekejap.

Jeely jelly said...

@ctpayong wah ! i like lah.. cm berpantun ! :)

Miss Dill said...

kucen buat drama swasta. hihi

Miss Dill^^

EB said...

Hahaha... X senonoh pnya kucing...
Tp kucing suka duduk atas tayar keta tau.. Dia suka santai²..
Lg 1 port ksukaan ucing² ni kat atas bonet keta yg baru je doffkn enjin keta.. Kompom dia suka kena lg lau mlm2 yg sejuk sbb bahang dr enjin keta tu dia suka... hehehe..

Cik Yana said...

Banyaknye kucing. Nak satu bley tak?

Entry terkini: Blogger yang buat cik Yana tension!!!

MAPPIAU said...

mak aihhh manyaknyer kucing!! memang pencinta kucing sungguh nih theheheheeeee

sayangku said...

kucing ko dh ngndung ke blum? hahaha

....amek tag erk kt blog aku. contest kami fotogenik. sebelum 1 mei..cepat2!!!

nurkaloi said...

wahhh skudeng kucing !!

hahahahah.....sronoknyer byk kucing
kaloi tak bleyh bela
t di ngapnyer kaloi hahaha

Zaza said...

comelnye kucing...

Zaza said...

comelnye kucing...

Opah Kentang said...

heheh..
:)

sengal2 je..
kucing banyakkk.. :)
comel..