yok klik klik

07 April 2011

BEN ASHAARI BUAT GILA LAGI




Kenapa saya suka join Segmen Ben Ashaari

saya suka join segmen Ben shaari sebab ianya best ! yeah !
kalau terpilih dan menang, confirm2 trafik blog akan mandadak naik !
semua golongn masyarakat x kire kecik besar tua muda mesti akan blogwalking.
percayelah ! ini kenyataan, walaupun aku x penah menang sekali pun.. haha
*sebenarnye tak adelah selalu sgt pun join.. kadang2 je.. pengakuan berani mati -.-


dulu2 follower aku secoet je.. boleh dikira dengan jari lah !
tp ade bile ntah aku join segmen Bro Ben pasal header x silap aku.. kott.. lupe dah
aku g blogwalking hampir2 semua lah.. nek berpinar mate setiap hari blogwalking banyak sangat.
dari situ lah aku kenal blogger2 yang lain.
dengan erti kata lain.. mengeratkan silaturrahim antara blogger :)


reason utama nye ! haha.. maaf.. agak bongkak disini :)
aku nak Bro Ben kenal and familiar dengan blog aku nie..
sebabnye ?? nanti kalau dah geng.. mesti secare tidak langsung leh jadi femes !
HAHA ! kalau blogger2 otai kenal blog2 yg kureng cmni..
weyh!! confirmlah.. tempias2 femes kene sikit2 punye..


wah ! 4 perenggan kan ? ape lagi.. ape lagi..cepat lah idea ! grr..
okay..
ini jujur sikit.. -.-
aku nak duit jugak dengan berblogging..
kalau trafik macam kekura.. mane nak dapat kan.,
nie asyik Ben Ashaari je dapat $$ .. huhu.
nak merase jugak sekali... kasihani lah saye...
tolonglah memfemeskan saye supaye trafik saye tinggi dan supaye saya dpt $$
-.-"
tak bleh blah punye alasan

0 comments: