yok klik klik

11 March 2011

Jom Santai Sekejap


yeah ! special award for me from Jom Santai Sekejap :)
dah lame weyh award nie.. sebulan dah ! skng baru nak amek kan.
hadoiii.. sori Jom Santai sekejap. byk naa masalah saye nie.. haha
masalah ke ?? teettt !

okay!
award nie dye bg kpd mereka2 yg telah memberikan impact yg besar kpd beliau. :)
x sangke.. bergune jugak aku nie eyh.. haha..
ape2 pun.. time kaseh yg x terhingge kpd Jom Santai Sekejap atas award yg bling2 nie.ouh ! i like it :)


beliau ckp boleh cite je ape2 pasal award nie.
ha ! meh sini.. aku nk goreng kasi garing cm selau aku wat time jawab exam :) HAHA
nk tau x.. first2 siyes aku x tau Jom Santai Sekejap nie pompuan ke laki.
penat belek2 profil dye.. xde ckp pun.. hadoii..
smpy aritu dh nk terckp 'time kaseh kak sbb award nie' tp, nsb bek x tertulis lg.
dptnye salah jantina.. mau maluuu aku...tp mmg salah pun.. haha

bile ntah.. aku komen post dye aku tny...
''nk tny something lah..dah lame nk tny...hehe..nk pgl JSS cik ke encik ?"
ayat kasi berbunge sikit, xkn nk tny awk nie laki ke pompan plak kan.haha
pastu dye jwb..
"igtkan dah tau sebelom nie, yana yana.. haha pggl encik pun bleh..tp klu bro lg sedap"
haha ! laki lah weyh, mati matian selame nie aku igtkan pompuan.. hadehhh..
sbb sume entry2 dye cm unik.. cam cam cam.. jiwe kepompuanan.. :) erkk..

korg sume try lah g bace entry2 dye.. siyes ! cam masuk ngn jiwe lah..
JSS nie mesti dlm ati ade taman kan ? kan ?
dah kawen lom ? haha, tetibe..
aku suke entry2 dye yg simple tp berinfo ! xde r pnjg berjela2...
bace pun x penat..sekejap je :)
eyh2, JSS.. nk request boleh x ?
wat lah entry about urself .
haha.. ala2 mcm artis gituu , nk request2 plak :)

p/s:dh lame x update, ayat cam hampehh ! otak dh beku. maaflah. baru nak asah balik nie kasi tajam.





12 comments:

ieda said...

ekekekk kelakor lah dikk .. tulah lama sgt x online ..
miss u too

haa cantik award tuu :)

niesz said...

cute nye award ni..congrate dear :) mmg kadang2 susah gak kan xtau yang blogger ni laki ke perempuan, tgk mcm perempuan tp rupa2nye laki..lagi2 yg xde pic..ehe..

udin said...

wah! tahniah2.. lawa award tu.. =)

ZACK ENTRY said...

tahniah dapat award, keep blogging ok..:)

MAPPIAU said...

wah tahniah dik dapat award sudah ehehe. same la kite kalau dapat ape2 award ke hape ke, konpem dah berabuk award tuh baru la hegeh2 nak enterprem cerite kan kan hahaha.

jomsantaisekejap said...

1st thing...sy really..really..really respect dan jutaan terimakasih kerana awk masih jugak membuat entry award tu walaupun dah sebulan..shows that awk seorang yang sentiasa memegang janji walaupun sy tidak memaksa....
2nd thing.. Entry anda memang santai walaupun banyak ending tu banyak pulak soalan yang diberikan... tapi memang dalam perancangan untuk buat profile sebab sekarang tgh melakukan rombakan dalam blog sy... so keep in youch
3rd - wish u all the best in your studies, kalau busy, santai sekejap ...

Jeely jelly said...

@ieda
haha..tu lah..dh lame sgt x update, nk tulis entry pun terkial2 :)

Jeely jelly said...

@niesz
award bling2,cntek kan..hehe.. ha..tu lah pasal.. haha.. kang tersilap tnye,mau naye jee :)

Jeely jelly said...

@udin
haha, mekaseh :)

Jeely jelly said...

@ZACK ENTRY
mekaseh.. okay :) haha

Jeely jelly said...

@MAPPIAU
haha, tu lah pasal kak. dah berzaman baru nk cite..haha, bese lah, bz... hehe

Jeely jelly said...

@jomsantaisekejap
1,2,3 = saye rase diri amat dihargaiii :) hehe. speechless ! :p
okay, time kaseh.. skng nie mmg saye ngh exam... wish me luck ! ^^