yok klik klik

20 January 2011

R.E.A.N.Y.S sorry

babe.. sebelom ape2 aku nk mintak maaf sangat kat korang.
kalau ape yg aku ckp nie wat korang terase ke ape..
aku mintak maaf sangat2 k..
hmm..

azie, ika, nabila, esah, abby..
aku x nk bff kite hilang cmtu je beb.. xkn lah REANYS tu atas nama je ?
xkan lah korang nk bnda tu hilang je ? lame dah beb kita berkawan.
aku rase korang lah kawan aku paling aku sayang dlm dunia nie.
hmmm..

aku bukan cari gadoh ke ape.. cume aku amek berat kat korang sume..
jgn lah pulak ckp aku menyebok.. ape gune kawan kan ?
ape kite penah janji dulu ? REANYS forever kan ?
kalau ade masalah.. cite lah.. jgn pendam sorg2..

aku nk ckp takot korang marah plak.. hmm
sebenarnye... aku terase beb.. aku terase cm bff kite nie dh x cm dulu..
ish ! klu aku tau lah.. mmg aku x nk hbeskan form 5 bile2..
nk tau nape ? sbb aku rase time tu lah fwenship kite sgt2 rapat n terlalu rapat..

mane2 pegi sume ade.. balik skolah slalu melepak dlu..
smpy sanggup x mkn time rehat sbb nk save dwet..
klu dulu2 sume cite tntg diri masing mesti sume akan tau..
dah xde rahsia g dah..
tapi sekarang
.
.
.
.
.
.
.
.
hmm..
wlupun kite sume jauh.. sumpah korang mmg aku sayang !
xde kawan lain yg phm aku selain korang.
xde sape2 leh gantikan korang.
xde sape selain korng yg igtkan aku time aku byk wat salah dulu.
xde sape selain korng yg sedarkan aku time aku lupe dulu.
xde sape selain korng yg bg aku semanangat time aku down dulu.
xde sape yg aku carik selain korang.

siyesly aku miss that moment dulu tu.
gelak same2.
makan same2.
belajar same2.
bergosip same2.
mengutuk same2.
berjalan kaki same2.
kene marah ngn cikgu same2.

korang..
aku sayang korang sangat2 !

sori k babe -.-


p/s: sori to all blogger.. entry kali nie agak len mcm -.-

9 comments:

Anonymous said...

aku menangis yana ble baca blog ko...:((((...aku prnh pikir...REANYS mcm da xde mkne...tp aku slalu citer psl korng kt member aku...smpi dieorng igt reanys tu bf aku....huh...aku slalu kne explain reanys tu saper evrytime aku ckp sbb dieorng taw reanys la yg plng aku syng dlm hdup aku....:)))

Anonymous said...

aku menangis yana ble baca blog ko...:((((...aku prnh pikir...REANYS mcm da xde mkne...tp aku slalu citer psl korng kt member aku...smpi dieorng igt reanys tu bf aku....huh...aku slalu kne explain reanys tu saper evrytime aku ckp sbb dieorng taw reanys la yg plng aku syng dlm hdup aku....:)))

ieda said...

akak ! sayang tak ???
hehehehehhe ( dlm sengih ngader .. )

nub said...

sama2 pukoi...hiiihi

duri cactus said...

kawan..
bsr mkne nyr..
kwn r tmpt plg sng kte nk ngdu cz kwn sbye ngn kite..
mmg syg nk ptskn kwn..
kwn suke duke..
dye slh cz dye x g taw kowng..
myb de sbb sndri..
btw kowng sume mmg syg 'reanys' kn..
so same2 r jge 'reanys' n ubh yg mne prlu..=)

Nizam Ash Aziz said...

so sweet. :)

jomsantaisekejap said...

Laaaa...baru nak menjerit excited dengan entry sebelum ni, datang pulak entry sedih medih ni. Kalau awk buat entry sedih, memang tangkap sedih betul...hisshh, mana tisu ni..hisshh.
Apa2 pun yana, be strong and hope yr friendship will remains forever.

Salam santai dan keep in touch

y-A-n-A said...

sabar yer.. biar kawan sampai bila2.. :))

ARJUNA.Inc said...

sdeynye~~..kawn bek2 k..huhu