yok klik klik

13 January 2011

Blogger Gegarkan 'U'


first time join segmen Bro Ben nie.. haha
segmen khas okay! utk student ipta/ipts sahaje :)


image[3]


*aku x pasti nape aku leh mintak ipts, UNISEL.. huhu
ala.. mohon upu x lepas2.. lagi mau ckp x pasti -.-
tapi yg pastinye ! diploma in business management kos paling atas aku letak mase pilih2 dulu tu..
adelah kos yg BEST ! :)
dah tahun akhir pun... sem last punnn.. x sabar, x sabar..
"TOWARDS INDUSTRIAL EXCELLENCE"
promote unisel :) ~tetibe

*ouh! asal johor... johor darul takzim :)
unisel kat selangor kan.. aku dok johor..
tapi tiap2 mnggu aku balik johor... ala! sekangkang kera je ^^
umur... sweet 21.. wink wink !

*kenape saye suke kos bisnes ? sbb ianye BEST !
okay2.. sbb aku suke bisnes lah.. dulu2 form 5 amek pure science..
igtkan bakat nk jadi doktor ade.. tapi.............
aku lebih kearah duit..haha.. mate duitan kauuuuuu $_$

*cita cita opkos lah nak jadi businesswoman yg berjaye !
ade aritu, ade org ckp kat aku cmni
"oo.. kos bisnes.. nanti boleh lah bukak kedai runcit..
eyh! bukak kedai runcit pun leh kaye tau !"
erkk -.-'

13 comments:

sayangku said...

wahhhh..join jugak ye!

gigi rongak said...

keh keh keh..bakat jd doc terkubur ke?haha

gigi rongak said...

keh keh keh..bakat jd doc terkubur ke?haha

forever love said...

dekat ngn umah saya la..hehe

Syafiq Rosli said...

all da best

areteacar said...

nak jadi businesswoman tuh. all the best k!! =)

Lulu caldina said...

Study bebaik..ngee..
Good luck..

sayangku said...

MKCIK, AKU TAG KO. HAHA

http://sayangku-lover.blogspot.com/2011/01/contest-pic-hitam-putih-paling-cool.html

Along Tapa said...

hehe..ramai yg join..tapi aku tak join..nape ek?

Gorengbaek - Kenapa orang skang banyak "kawen" awal

Hangit habis dah - Ko ingat ego tinggi tu bagus ke?

ku izzati said...

salam perkenalan dr UKM

http://kni2907.blogspot.com/2011/01/blogger-gegarkan-u.html

sissyira said...

salam

wah budak unisel yea...

hehehe


p/s : dah buang shout, tenet masalah, tak sempat nak follow up :(

Un Phat Lee said...

haha...mata duitan...

ARJUNA.Inc said...

meh awk kak bisnes ngan sy lak...ehehhe..ne tau untung lbey kn..hehe