yok klik klik

02 December 2010

mengapakah jadi begitu ????

mari kite cari perbezaan !!
jom kawan2 !! :)


pic dari laptop saye
aku amek gune henpon nie...
x boleh nk printscreen... microsoft word wat hal !!!
wlupun agak malap... tp nmpk gak kan.. haha


pic dr laptop org lain
nie agak terang sbb aku copy dr blog org..haha



ok2... korang nmpk x perbezaanye ?? nmpak ??
nie aku bukan wat contest ye kengkawan.. haha... kang ade plak yg join nanti..
aku nk korang bezakan pic dr laptop aku ngn pic dr laptop org len tu...
korang nmpk x posisi lebah tu ngn background dye lain kan ??


korang2 bukak blog aku dr pc or laptop korang jd x mcm yg 'pic dr laptop org lain' tu ?
ade berubah ape2 ke.. posisi lain ke... pic jd besar ke.. ape2 je r..
ade x ?
kalau ade gtaw aku cecepat...

tapi... aku bukak dr laptop aku..ok je...
bukak dr member aku punye laptop pun ok jugak...
walaupun aku gune google chrome, mbr aku gune internet explorer..tapi tetap same..
tapi ade org lain bukak jadi lain plak..
nape erk ??
adekah line tenet meng effectkan bnda nie ?
ke sbb gune search engine lain2 ???

sape bijak dlm hal2 nie ??
tolong explainkan kat saye....



p/s: customer is always right !
tetibe =.='



9 comments:

ely bujosh said...

ok je ely bkk...line mmg effct and kadng2 size x sama..bila bkk guna laptop diff,pc diff..mmg ada beza pun..mybe jgk coding lebah yg yana guna to x fix..and..and..kdg2 google chrme,ie n mozilla pun akn berbeza.biasa nye dia tgk xml coding bnda to kot...ely x tau sgt...penh baca bnda ala nie ckit..da lupa2..hehe..

ieda said...

oo pueh cari hehehe
akak nie rabun sikittt :)

sya hassan said...

a'a..tol ckp ely 2.. law kat pc.. saiz die akn jdi bsor.. law laptop size dye kecik ckit..cube pegi kat view then tekan zoom in.. size dye akan jdi bsor same ngan "pic dri laptop org lain" tue.. =) .. law xleyh 2..tataw la.. hehe

hamzah ian said...

lain ke? gua tgk same je.. hehe

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

mama adam singgah...

huhuhu...yew la dik beza sangat². mybe akk guna mozilla kot? nanti akk try guna tenet explorer yew. pape akk bg tahu awk jap lagi...

p/s: sori guna awk nyer blOg. jgn marah yew.... ini utk kepentingan bersama.

Frodo Baggins said...

reslusi komp masing2 beza ...
mgkin lu ble guna yg stndard pnya
heh, tp cantix je, no problemas keh3


>>___<<

Zaidah said...

klu kat pc memang besar...kat laptop memang cantik skit saiznyer...tapi klu dah mcam tu pada zai tak pasang widget tupun tak ape..takut nanti menyebabkan orang lain nak baca pun jadik masalah jugak...

fazemy said...

Tak phm sgt. Tapi mungkin sbb pencahayaan laptop msg2 yg berlainan.

Mama JnJ said...

kalu ikut laptop saya, saya nampak lebah2 kecil dan ada polkadot juga :-)