yok klik klik

26 December 2010

aku tau korang sayang aku :) - part 1


"yela yela korang balik lah. tingglkan aku sorang2 kat sini..
kajang pak malau kajang berlipat...."
~status fb aku khamis lepas~
kajang ke dagang r ? haha.. aku baru pasan.

yer.. mnggu nie aku x balik lg.. sbb aku rase ade pembaziran di situ..
apekah ? pembaziran ? haha.. sejak bile aku reti ckp membazir ?
okay okay.. aku tau korang x pecaye klu aku ckp membazir.
aku x balik sbb mak aku xde kat umah. g bejalan. :(

tepakse aku dok hostel a.k.a utan nie sorang2.
mbr2 aku sume nk balik.. korang kejam tingglkan aku ! huh !

tapi tapi.. g bace balik status fb aku tu.. :)
dsebabkan ayat status fb aku yg power tu ! mbr aku x jadi balik beb !
haha.. korang x kejam x kejam.. tp amatlah baeknyeeee :p
aku kenal dah korang sume.. pujuk sikit.. tacing2 sikit..
konpem lah ! leh termakan punye ..



mira the hottest !
makcik ! status fb aku yg tu mmg aku khas kan utk ko.. haha..
time kaseh lah pujuk2 aku balik umah ko.. pujuk2 aku bagai nak rak ajak kuar g kl..
haha.. mmg ko sorng je yg leh pujuk aku smpy aku tercair . habes2.. terbocor rahsia kekuatan aku.. haish!

dan..dan.. sbb aku ko x balik umah kn ? haha..
aku terharu bile bace status ko x balik sbb aku tu... :')
aku amat menghargainyeee... time kaseh lah !
sayang ko sgt2.. kite kan bestie.. wink wink ^^


reen the cute cute :)
ouh ! aku harap ko x kembang semangkuk bile aku ckp ko cute.. tolong lah.. aku berharap sgt.. haha!
aku tau jugak.. ko pun x balik sbb kesian kat aku sorng2 kan ?
aku tau ko nie.. dlm ati ade taman.. ko pentingkan kawan2.
jage ati kawan2 :) wlupun ko x ckp.. aku ttp tau.. haha

time kaseh jugak sbb x balik ! klu x mesti aku menanges kat hostel sorg2.. huhu
aku amat menghargainyeeee... ko lah bestfren aku :) !
syg ko sangat2!


najat si kurus :)
asal ko kurus sgt ? klu boleh lah.. aku nk bg lemak2 aku ni kat ko.. aku nk kurus jugak !
nk kate ko mkn sikit.. peehh ! ko lah juare makan paling terbanyak !
sikit2 makan.. makan.. makan.. sbb serumah ngn ko sem lepas aku gemuk tauuuu :)

hmm... ko x balik sbb ikot mira..
mira x balik sbb aku.. jadinye ko pun x balik sbb aku lah kan ? :P
haha... korang2 sume nie bagus.. sorng x balik.. sume x balik...
sng keje aku.. pujuk sorang.. sume ikot ! hahaha

walaupun aku baru kenal ngn ko sem lepas..
tp.. aku rase cm dh lameee je kenal ko..
pale ko ngn aku leh ngam lah !
mungkin sbb ko giler2 kot.. ko je giler2.. aku x okay ! haha
aku amat menghargainyeee juge :)
ko lah kawan sejati aku !
sayang ko sangat2 !!

* kalau anda2 sume perasaan...sume aku tulis besties, bestfren,kawan sejati.. haha
makne bnda tu sume same je kan .. so.. mereka2 nie sume same saje.. bff !! :)

nanti pt dah kuar ! jom g jalan !!!!!!
aku nk mkn sushi king ^^


kawan biar beribu.. besfren xpe lebih dr satu.. :)



18 comments:

Cikgu Fikri said...

heheheh..
btol tu,
kwn biar beribu, berlaki biar satu...
beristeri lebih takpew..
(wah..over jerk statement!!!)

ARJUNA.Inc said...

haha..sumpah..tersenyum-senyum sy bca entry awk nih..haha

Lady SharpShouter said...

oi oi, mula2 cite aku sian kat ko.tp dah baca ending tuh terus rasa mcm.. kesian kwn2 ko tak balik sbb ko.hahahha.tp baguihla,kawang amik berat :)

mizi said...

best....tiru ideacam awak la pasni nak tulis blog..he3..

Nizam Ash Aziz said...

kawan biar sejuta ! bestfren biar bermillion! :)

Jeely jelly said...

@Cikgu Fikri
wah cikgu fiq ! x bleh blah.. haha.. jgn aja kat anak murid cmtu ye...

Jeely jelly said...

@ARJUNA.Inc
haha... saye pun menaip dgn sengeh2.

Jeely jelly said...

@Lady SharpShouter
ceit ! kesian kat aku sorng cukuplah.. haha

Jeely jelly said...

@mizi
tiru idea xpe... tiru entry jangannnn.. haha

Jeely jelly said...

@Nizam Ash Aziz
peh.... billion million... uish !

mizi said...

nak tiru sume...hahahahahaha

Anonymous said...

yana....i also luv u tw..u got to unstand my situation..huhuhu=)

tia said...

susa nk dpt member2 yg betul2 bole pggl member. =.="

ieda said...

aduh dikk sakit mata nak baca entry ko dikk .. huuhu maklumlah dot2 banyak sgtt hehhehe

Jeely jelly said...

@mizi
nk iru sume meh byr dulu.. haha

Jeely jelly said...

@tia
betol2... tp nie sume mmg betol2 mbr :)

Jeely jelly said...

@ieda
dot2 tu yg menarik perhatian kak.. haha

najat said...

wahahahah.. takpe sayang ko punya pasal kn? haahha :)